Amatőr Steel 501 Darázs-kupa


==================  korábbi sorozat  =============================
Véget ért az VI. SpecNoLimit versenyünk is.

Véget ért az V. SpecNoLimit versenyünk is.

Véget ért a IV. SpecNoLimit versenyünk is.

Véget ért a III. SpecNoLimit versenyünk is.

A játékot természetesen folytatjuk!

==================  korábbi sorozat  =============================


==================  korábbi sorozat  =============================A XIV. NoLimit sorozatunk tabellája is lezárult.
Gratulálunk mindenkinek!

namator
Befejeződött a XIII. Amatőr ‘NoLimit’ Darázs-kupa is!
Bravó! Gratulálunk srácok!

amator

 

 

Befejeződött a XII. Amatőr ‘NoLimit’ Darázs-kupa is!

A működésünk során első alkalommal pontegyenlőség van a második és a harmadik helyen is!
Nem vacakolunk, két második- és két harmadikat hirdetünk! 🙂
Bravó! Gratulálunk srácok!
==================  korábbi sorozat  =============================

nolimit12vége==================  korábbi sorozat  ==============================
Befejeződött a XI. Amatőr “No Limit” Darázs-kupa sorozatunk is!

A tabella a helyezésekkel:

NoLimit0525b

==================  korábbi sorozat  ==============================

Befejeződött a X. Amatőr “NO LIMIT” Steel 501 Darázs-kupa versenysorozatunk is.

Már az utolsó forduló előtt tudni lehetett, hogy ezt is Zámbori Attila nyerte, hiszen a pontjai már behozhatatlan előnyt jelentettek számára.
Attila viszont nemhogy indult, de megnyerte az utolsó fordulót is és ezzel a hat fordulóból négy elsőséggel, egy második és egy ötödik helyezéssel messze maga mögé utasította a mezőnyt.
A második hely sorsa is nagyon biztosnak látszott, hiszen Szobota Richárd részére elegendő volt az indulás is és második helyezését csak az üldözőinek elsősége zavarhatta volna meg.

A harmadik helyért nagy csata folyt és pontazonosság alakult ki, amit mi szívesen jutalmazunk a kiosztásra kerülő két bronzéremmel.

Végül tehát a tabella:

Xkupa

Díjátadó 2016. április 12-én este.
Mindenkinek szívből gratulálunk!

==================  korábbi sorozat  ==============================

Befejeződött a IX. Amatőr “NO LIMIT” Steel 501 Darázs-kupa versenyünk is.

Az utolsó fordulón az első helyért Zámbori Attila és Öcsi küzdöttek, de a harmadik hely sorsa is izgalmas csatát ígért Kiss Bernát és Ható Dániel között.
A pontok számolgatásánál persze jobb, ha az ember mindent belead és a győzelemre tör. Ezt tette tegnap minden érintett, de tudták,jól, csak egy első és egy harmadik kerül díjazásra, így valakinek vesztenie is kell.
A játékra 26-an neveztek, így a két hetes- és két hatfős csoportból a kijutó négy helyért sokat játszhatott már eleve mindenki. A sorsolás úgy hozta, hogy volt két picit erősebb csoport és volt két könnyebb is. Sokszor az erősebb csoportból kijutónak a folytatás lesz könnyebb, de tegnap a két erősebb csoport kijutói találkoztak első körben egymással éppen, ezzel legyilkolva egymást.
A csoportmérkőzések eredményeként végül Zámbori Attila és Öcsi külön ágra kerültek és csak a döntőben találkozhattak, de útjuk nem volt egyszerű.
Öcsi első körben Kiss Bernáttal mérkőzhetett és győzelmével Ható Dániel harmadik helyét biztosította az összetettben. Öcsi második mérkőzését Gombor Lászlóval vívhatta, aki már a múltkor bizonyított és tegnap is legveszteség nélkül jutott csoportja elsőjeként a főtáblára. Öcsivel szemben is jól játszott és 2:2-nél a döntő leget is ő kezdhette. Öcsi összeszedte magát, míg Lászlónak nem jöttel a triplák. Szép játékkal Öcsi a négybe jutott. A másik ágon Attila könnyen jutott két győzelemmel a négybe és ezzel az összetett győzelme is biztos volt már, hiszen eredeti 12 pontos előnye mellett több első helyezése már elegendő lett volna a pontegyenlőség esetén is.
Attila egy számára már nehezebb mérkőzésen György Zsolttal játszott a döntőbejutásért és picikkel, de Zsolt előtt fejezte be a legeket és 3:1-el döntőben volt.
Öcsi Gacsal Gáborral kellett megvívjon a döntőbejutásért és sikerült is neki, bár Gábor is jól játszott.
A döntőre 23:00-kor került sor és bizony rövid volt, mert Attila nagyon jó formába lendült, míg Öcsi lélekben feladta talán, hiszen győzelme sem lett volna már elég az összesítésben.
A 3:1-es végeredmény így Zámbori Attila méltán kivívott kupagyőzelmét koronázta és Öcsi a tegnapi második helyezésével a kupasorozat második helyét igazolta.
Tegnap a két harmadik: Gacsal Gábor és György Zsolt voltak, míg az összesített pontversenyben a harmadik hely Ható Dánielé.
Mindenkinek gratulálunk és reméljük a jövő héten kezdődő új hathetes, immáron X. Amatőr Darázs-kupa sorozatunkban ismét találkozunk!
A kupát és érmeket jövő héten adjuk át majd.

 

IXamatőrDarázskupa